Sejl med os

Tag med på en sejltur som for 100 år siden! Få en oplevelse ud over det sædvanlige, og nyd naturen og Limfjorden i Gjøl Bredning. Gøl Båden er en foreningsbåd, og man skal være medlem af “Gøl Bådens Træskiblaug” for at sejle med båden. Der er forskellige medlemskaber, så du kan vælge netop det, der passer til dig. Læs mere……http://www.goelbaaden.dk/?page_id=59

Ud over medlemskab betaler man også “bådetillæg“, der går til brændstof og vedligehold af båden. Juniormedlemmer betaler ½ bådetillæg. Frivillige der arbejder min. 40 timer årligt betaler ikke bådtilskud. Bådetillægget afhænger af sejlturens længde og er:

  • Aftentur på fjorden 50 kr./person
  • Gjøl – Nibe t/r 80 kr./person
  • Gjøl – Aalborg t/r 100 kr./person
  • Længere ture 150 kr./person

Det er nødvendigt at reservere plads på sejlture. Af hensyn til sikkerhed må der kun være 12 passagerer + besætningsmedlemmer på båden. Når du i Gøl Bådens kalender har fundet den sejltur, du/I vil med på kan du reservere plads via linket i kalenderen.

Du vil kort tid efter få en bekræftelse på mail fra os, og den skal du vise, når du stiger ombord. Kun hvis man har denne bekræftelse, kan man sejle med. Da der er begrænset antal pladser på hver sejltur, kan vi ikke garantere, at du kan sejle med på en bestemt tur. Så vil vi tilbyde dig en alternativ tur.

Sikkerhed frem for alt! Når du skal sejle med Gøl Båden, så kom i god tid inden afgang. Alle skal iføres redningsvest og have sikkerhedsinstrukser, før vi sejler. Husk varmt tøj. Det er ofte koldere ude på fjorden end i land. Vi sejler kun når det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt. I tilfælde af dårligt vejr kan skibsføreren aflyse turen. I så fald vil vi hurtigst muligt kontakte deltagerne og informere dem. Læs mere…https://www.goelbaaden.dk/?page_id=2095